Lepj meg!
Search Results For:

Krishtlindje

Kepuce te kuqe per Krishtlindje

Distribucioni nga Shalom Media Film i animuar Krishtlindjesh per femije.

2017-11-30 27:21 5,441 YouTube

Urimi për Krishtlindje dhe vitin e Ri 2018

Urimet e mia për Vitin 2018 Miqë dhe mikesha të dashur, më të shtrenjtit e mi. Me rastin e krishtlindjeve dhe vitit të ri 2018, kisha dashur shum t'ju shkruaj të ...

2017-12-24 03:36 1,193 YouTube

Krishtlindje 2013

Grupi i vajzave kercen " Qengji eshte i denje"

2013-12-30 05:34 4,529 YouTube

Besa - Krishtlindje të Bardha (Official Video)

BESA - KRISHTLINDJE TË BARDHA "White Christmas" Irving Berin Producent Muzikor: Darko Dimitrov Teksti: Alex Krishtlindje të Bardha Sa dua që të zbardhë ...

2014-12-24 03:37 30,378 YouTube

Mesazhi i Krishtlindjes nga Kryepeshkopi Anastas -

Anastas...

2016-12-24 01:32 25 Dailymotion

Ora News –Mesazhi i Krishtlindjes, Klerikët shqiptarë: Paqe dhe jo arrogancë

Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UTMposhti arrogancën pasi ajo sjell pasoja të frikshme për shoqërinë- kështu u shpreh në mesazhin e Krish...

2017-02-25 01:14 0 Dailymotion

FESTA E KRISHTLINDJES, PS DHE SENIDA MESI VIZITË NË KISHËN ORTODOKSE

STAR PLUS TV SHKODËR - LAJMI I FUNDIT NË KOHE REALE JU VJEN ME ANE TË NJË NJOFTIMI AUTOMATIK: SHKARKO TANI PROGRAMIN STAR PLUS TV NË: APPSTORE: https://goo...

2018-05-10 03:50 0 Dailymotion

Ora News - Pema e Krishtlindjes në Tiranë, frymëzim nga dekori i Shtëpisë së Bardhë në SHBA

Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UTAtmosfera e festave të fundit nuk mund të kuptohet pa pemën tradicionale të Krishtlindjes dhe Viti të Ri....

2018-05-09 02:59 0 Dailymotion