Lepj meg!

mi Vida - ReAkció - Videóüzenetek

2009-05-12 190 Dailymotion

Mi Vida – Menny és pokol
A MUSAC gyűjteménye Budapesten

http://www.mucsarnok.hu/new_site/index.php?lang=hu&t=480

RE-AKCIÓ
MŰCSARNOK KIÁLLÍTÓTÉR

a fenti videon reflektált mű:
KIMSOOJA: Egy mosónő, Yamuna folyó, India / videó, 2000

FOGALMAZZA MEG ÖN IS VIDEOÜZENETÉT A MŰCSARNOKBAN BEMUTATOTT VALAMELY MŰ KAPCSÁN!

2009. május 16. szombat, 16 óra

2009-ben minden kiállítás utolsó hétvégéjén egy rendhagyó felnőtt program részesei lehetnek a látogatók. A program nem elsősorban az amúgy is gyakori látogatóként jelenlevő szakmai közönségnek szól, hanem a mindenre nyitott nagyközönségnek. A Re-kreáció során erős kritikai érzékkel megáldott kortárs képzőművészeket kérünk fel, hogy az éppen aktuális kiállításra, a termekben látható művekre kritikusan reflektáló akciókat, eseményeket szervezzenek. A program célja, hogy a nézők egy másfajta megközelítésből, nem feltétlenül verbális úton kerüljenek közelebb a kortárs alkotásokhoz, értsenek meg minél többet a kiállítók és a kurátorok koncepciójából.

Felkért művészek: Bálint Móni, Reischl Szilvi, SZAF (Mécs Miklós, Fisher Judit), Beöthy Balázs, Igor és Ivan Buharov, Horváth Tibor, Erhardt Miklós, Menesi Attila, Várnagy Tibor

A program a belépőjegy megvásárlásával ingyenes.

Nézd meg kedvenc zenéidet vagy videóidat a music444 oldal segítségével! Az oldal 3 ismert oldalon keres videót így egy helyen szinte bármit megtalálhatsz.

Fentebb látható videó címe: mi Vida - ReAkció - VideóüzenetekA videókat szerverünk nem tárolja így a mi Vida - ReAkció - Videóüzenetek videót sem tároljuk szerverünkön. A letöltés funkciót igénybe véve sem szerverünkrôl tölti le a videót vagy zenét, hanem a videokiszolgáló szerverére irányítjuk át.