Lepj meg!

Feriha 17. resz

2018-04-03 7,441 Dailymotion

Magyarul beszélő, török drámasorozat - Mehmet továbbra sem tud munkát találni magának, pedig már minden követ megmozgat az ügy érdekében. Találkozik egy régi ismerősével is, ám mikor rájön, hogy az gyanús ügyletekkel keresi kenyerét, elutasítja a közeledését. Hande igyekszik sok közös programot szervezni, de egyre jobban megviseli Feriha és Emir kapcsolata. Koray mindeközben egyre kevésbé tudja titkolni Hande iránt táplált gyengéd érzelmeit. Riza elkezdi a taxizást, ám a második munkával töltött éjszakán rablók támadják meg és leszúrják. Hande követi Ferihát Cansu apjának hotelébe, és rájön, hogy a lány felszolgálóként dolgozik ott. Hogy lebuktassa Ferihát, Hande a szállodába hívja Emiréket a szülinapi ünneplésre...

Nézd meg kedvenc zenéidet vagy videóidat a music444 oldal segítségével! Az oldal 3 ismert oldalon keres videót így egy helyen szinte bármit megtalálhatsz.

Fentebb látható videó címe: Feriha 17. reszA videókat szerverünk nem tárolja így a Feriha 17. resz videót sem tároljuk szerverünkön. A letöltés funkciót igénybe véve sem szerverünkrôl tölti le a videót vagy zenét, hanem a videokiszolgáló szerverére irányítjuk át.