Lepj meg!

Dráma Stohl András műsorában! | Átverte Julika unokáját a piramis!

2018-03-21 12 Dailymotion

Dráma Stohl műsorában! Átverte Julika unokáját A Piramis!
A 25 éves orvostanhallgató, Evi és hetven éves nagymamája volt ma a szerencsés, aki harcba szállhatott A Piramis millióiért.

Sosem látott izgalmakat és példa nélküli végjátékot hozott A Piramis ma esti műsora. A műsor történetének egyik legokosabb játékosát láthattuk ma a képernyőn, mindezt Stohl András is szóvá tette, hiszen az alig huszonöt éves orvostanhallgató, Evi segítségek nélkül, páratlan magabiztosságal válaszolta meg a kérdések jelentős többségét. Ő már úgy mehetett be a Piramisba, hogy idekint már akkor jóval 10 millió forint feletti összeget gyűjtöttek.

A műsor végére ezt használta ki A Piramis, hogy egy ügyes és hatalmas blöffel milliókkal rövidítse meg a nagyi - unoka párost.
Közel húszmillió jött össze a végjáték előtt Julikának és Evi-nek, amikor A Piramis labdái 12 millióval rövidítették meg őket.

A nagymama szemlátomást az összeomlás szélére került, pedig ekkor még hátra volt a végjáték, ami példa nélküli történéseket hozott. Mutatjuk mindezt képekben!

-Evi és nagyija, Julika szorgosan gyűjtögette a miliókat idekint, 10 felett jártak, amikor a lány bemehetett A Piramisba.
-Kilenc millió kétszáz ezer forintot ajánlott A Piramis, hihetetlen összeg. Jóval nagyobbat, mint ami kint összegyűlt.
-Julika majdnem elájult, amikor meglátta az összeget. Ő előzetesen úgy tippelt, három millió hatszáz ezer lesz.
-A sorsuk unokája, Evi kezében volt. Meg is érkezett a döntésével a stúdióba.
-A nagyit látszólag már a rosszullét kerülgette, nem tudta, hogy döntött az unokája, hiába leste az arcát, mozdulatait.
-Majd kinyitották A Piramist, és Julika elsápadt. Evi nem fogadta el a példátlan és mesés közel 10 milliós összeget. Persze, joggal hihette, jóval több lehet kint.
-Ekkor már a nagyi félelme az unokában is félelmet keltett: talán most először futott át az agyán, rosszul döntött.
-Végül kiderül az igazság, több mint 6 és fél milliót vihetnek haza. Ekkora már mindketten megnyugodtak ...
-És kezdődhetett a boldog örömtánc. Bár, A Piramis blöffje milliókkal rövidítette meg őket, azért nem mennek haza üres kézzel.

Iratozz fel te is a csatornánkra, hogy ne maradj le a legfrissebb sztárhírekről!
Facebook:
Forrás: TWN.HU

Nézd meg kedvenc zenéidet vagy videóidat a music444 oldal segítségével! Az oldal 3 ismert oldalon keres videót így egy helyen szinte bármit megtalálhatsz.

Fentebb látható videó címe: Dráma Stohl András műsorában! | Átverte Julika unokáját a piramis!



A videókat szerverünk nem tárolja így a Dráma Stohl András műsorában! | Átverte Julika unokáját a piramis! videót sem tároljuk szerverünkön. A letöltés funkciót igénybe véve sem szerverünkrôl tölti le a videót vagy zenét, hanem a videokiszolgáló szerverére irányítjuk át.