Lepj meg!

Olaszország lecsap a prosecco-hamisítókra

2016-12-24 0 Dailymotion

Olaszország úgy döntött, hogy lecsap a prosecco-hamisítókra. Az olasz habzóbor növekvő népszerűsége ugyanis egyre többeket ösztönöz arra, hogy hamisítsák az italt.

Az olasz prosecco-termelők konzorciumának pénteken közreadott jelentése szerint két év leforgása alatt több mint 500 esetben követtek el visszaélést az itallal kapcsolatban, a legtöbbet az interneten.

A prosecco nevet ugyanis csak két bizonyos régióban előállított habzóbor megnevezésére lehetne használni.

– Minél szorosabb a szabályozás, a prosecco kultúrája annál jobban el fog terjedni. A fogyasztóknak tudatosaknak kell lenniük, és eredettvédett proseccót kell választaniuk. Ez alapvető fontosságú, amikor más típusú habzóborokat illegálisan proseccóként árulnak – mondja ez a borszakértő.

Sok fogyasztó nem tudja, mi a különbség a valódi és a hamisított prosecco között, ez pedig megkönnyíti a hamisítók dolgát.

A valódi proseccót Észak-Kelet- Olaszországban, két körülhatárolt régióban állíthatják elő.

Nézd meg kedvenc zenéidet vagy videóidat a music444 oldal segítségével! Az oldal 3 ismert oldalon keres videót így egy helyen szinte bármit megtalálhatsz.

Fentebb látható videó címe: Olaszország lecsap a prosecco-hamisítókraA videókat szerverünk nem tárolja így a Olaszország lecsap a prosecco-hamisítókra videót sem tároljuk szerverünkön. A letöltés funkciót igénybe véve sem szerverünkrôl tölti le a videót vagy zenét, hanem a videokiszolgáló szerverére irányítjuk át.