Lepj meg!

Report TV - Veliaj: Dizajn të ri për tregtarët për periferinë, lehtësim në taksa

2016-10-04 0 Dailymotion

Kryetari i Bashkisë së Tiranës ka prezantuar nga salla e Këshillit Bashkiak një urdhëresë lidhur me hapësirat publike në Tiranë.

Veliaj theksoi se brenda vitit, Bashkia do të propozojë dizajn të ri për shitësit e luleve, fruta-perimeve, por një propozim interesant vjen dhe për shitësit ambulantë.

"Brenda vitit do propozojmë për luleshitësit, fruta-perimet, luleshitësit dizajnin e ri të pikave të shitjes. Bashkia do propozojë dizajnet e karrocave të ambulanteve, që të jetë estetike dhe të caktojmë edhe vendet ku ata do ushtrojnë aktivitet.
Aksion për shitjen e rrobës që njeriu vesh në lëkurë".

Kryebashkiaku vuri në dukje se në Tiranë do të lejohet shitja në rrugë vetëm e luleve, librave, fruta e perimeve dhe kjo sipas kritereve që do të lejojë Bashkia.

?Se ai qe ishte para meje e kishte bërë Tiranën, Kandahar?.

Nézd meg kedvenc zenéidet vagy videóidat a music444 oldal segítségével! Az oldal 3 ismert oldalon keres videót így egy helyen szinte bármit megtalálhatsz.

Fentebb látható videó címe: Report TV - Veliaj: Dizajn të ri për tregtarët për periferinë, lehtësim në taksaA videókat szerverünk nem tárolja így a Report TV - Veliaj: Dizajn të ri për tregtarët për periferinë, lehtësim në taksa videót sem tároljuk szerverünkön. A letöltés funkciót igénybe véve sem szerverünkrôl tölti le a videót vagy zenét, hanem a videokiszolgáló szerverére irányítjuk át.