Lepj meg!

Hillary Clinton jobban van és folytatja

2016-09-13 1 Dailymotion

Vasárnap a 2001-es terrortámadás áldozatainak emlékére rendezett New York-i ünnepségen, még úgy tűnt, minden rendben Hillary Clintonnal.

Aztán valami történt, és a demokrata elnökjelöltet egy kocsiba tuszkolták. Később orvosa elismerte, hogy Clintonnak tüdőgyulladása van, amiatt lett rosszul.

A most 68 éves politikus korábban többször viccelődött az egészségi állapotával, így magyarázva, hogy miért köhög mostanában egyre többet.

Hillary Clinton egyik fő támogatója, a Nobel-díjas közgazdász, Joseph Stieglitz azt mondta az Euronews-nak, a Trump kampány természetesen ki fogja használni Clinton egészségi állapotát, de a “választóknak inkább azt ajánlja, gondolkozzanak el, képesek lennének-e ők ebben a korban egy olyan megerőltető kampányra, mint amilyet Hillary Clinton végigcsinált”.

A nagy lapok természetesen tele vannak Clinton egészségi állapotával, de úgy tűnik, a választókat nem rázta meg a dolog.

“Én nem hiszem, hogy valakiben kevésbé bíznának meg csak azért, mert tüdőgyulladása van – mondta egy New York-i férfi. – Ez a betegség bárkit leverne a lábáról. Inkább azt kell nézni, milyen kemény nő, és hogy előbb-utóbb rendbe jön.”

Hogy Hillary Clinton máris jobban van arra bizonyíték, hogy néhány órával a rosszulléte után láthatóan mosolyogva jött ki lánya lakásából, és indult tovább, Kaliforniába.

Nézd meg kedvenc zenéidet vagy videóidat a music444 oldal segítségével! Az oldal 3 ismert oldalon keres videót így egy helyen szinte bármit megtalálhatsz.

Fentebb látható videó címe: Hillary Clinton jobban van és folytatjaA videókat szerverünk nem tárolja így a Hillary Clinton jobban van és folytatja videót sem tároljuk szerverünkön. A letöltés funkciót igénybe véve sem szerverünkrôl tölti le a videót vagy zenét, hanem a videokiszolgáló szerverére irányítjuk át.