Lepj meg!

Brazil arany rúdugrásban

2016-08-17 2 Dailymotion

A papírformát felborítva aranyérmet szerzett rúdugrásban a riói olimpián a brazil Thiago Da Silva, maga mögé utasítva a legesélyesebbnek tartott francia Renaud Lavillenie-t. A világcsúcstartóval szemben elért győzelem meghozta Brazília számára az első aranyat atlétikában, összesen pedig a másodikat a nyári játékok házigazdájának.

A kenyai David Rudisha 800 méteres síkfutásban győzött, és ezzel megvédte olimpiai bajnoki címét 800 méteren, elsőként az új-zélandi Peter Snell 1964-es címvédése óta. A 27 éves futó méterekkel megelőzte a másodikként célba érő algériai Taoufik Makhloufit, a londoni olimpia 1500 méteres bajnokát.

Női 400 méteren a bahamai Shaunae Miller győzött, aki szó szerint bedobta magát a célba. A vetődéssel a bahamai futó az amerikai Allyson Felixet előzte meg, megfosztva ezzel az amerikai futónőt az ötödik olimpiai aranyérmétől.

Nézd meg kedvenc zenéidet vagy videóidat a music444 oldal segítségével! Az oldal 3 ismert oldalon keres videót így egy helyen szinte bármit megtalálhatsz.

Fentebb látható videó címe: Brazil arany rúdugrásbanA videókat szerverünk nem tárolja így a Brazil arany rúdugrásban videót sem tároljuk szerverünkön. A letöltés funkciót igénybe véve sem szerverünkrôl tölti le a videót vagy zenét, hanem a videokiszolgáló szerverére irányítjuk át.