Lepj meg!

Modelul românesc privind relaţiile interetnice a fost punctul de pornire al reportajelor realizate la Cluj de jurnalistele din R. Moldova. Participantele, şi ele de diferite etnii, au scris despre dialogul intercultural în spaţiul UE.

2015-05-30 36 Dailymotion

Nézd meg kedvenc zenéidet vagy videóidat a music444 oldal segítségével! Az oldal 3 ismert oldalon keres videót így egy helyen szinte bármit megtalálhatsz.

Fentebb látható videó címe: Modelul românesc privind relaţiile interetnice a fost punctul de pornire al reportajelor realizate la Cluj de jurnalistele din R. Moldova. Participantele, şi ele de diferite etnii, au scris despre dialogul intercultural în spaţiul UE.A videókat szerverünk nem tárolja így a Modelul românesc privind relaţiile interetnice a fost punctul de pornire al reportajelor realizate la Cluj de jurnalistele din R. Moldova. Participantele, şi ele de diferite etnii, au scris despre dialogul intercultural în spaţiul UE. videót sem tároljuk szerverünkön. A letöltés funkciót igénybe véve sem szerverünkrôl tölti le a videót vagy zenét, hanem a videokiszolgáló szerverére irányítjuk át.