Lepj meg!

Magyarország egyetlen kitörési lehetősége az innováció - Dienes István, Jakab István

2017-12-14 109 7 5,954 YouTube

Weboldal: http:/*/www.vntv.hu Itt élnünk, halnunk kell, más országba rabszolgának nem megyünk. A magyar agy mindig is csodálatos dolgokat talált fel. Most éppen a következő generáció szuperszámítógépeinek chipjeit kellene előállítani. Itt van a tudás és nem igényel gigantikus infrastruktúrát. Mi lett a magyar innovációval? Az a cél, hogy mindenki elmeneküljön ebből az országból? A kutatóinkból ki kellene dolgozni az elmúlt évek traumáit és felül kellene azokat írni. Vissza kellene adni nekik a hitet, az erkölcsi normákat, vissza kell szerezniük az emberek bizalmát. Dienes István és Jakab István beszélgetése.

Nézd meg kedvenc zenéidet vagy videóidat a music444 oldal segítségével! Az oldal 3 ismert oldalon keres videót így egy helyen szinte bármit megtalálhatsz.

Fentebb látható videó címe: Magyarország egyetlen kitörési lehetősége az innováció - Dienes István, Jakab IstvánA videókat szerverünk nem tárolja így a Magyarország egyetlen kitörési lehetősége az innováció - Dienes István, Jakab István videót sem tároljuk szerverünkön. A letöltés funkciót igénybe véve sem szerverünkrôl tölti le a videót vagy zenét, hanem a videokiszolgáló szerverére irányítjuk át.
van