Lepj meg!

Kíváncsi vagy hogyan tisztítjuk a laptopod? - Laptopszaki.hu

2014-07-25 128 23 53,198 YouTube

Laptop szerviz - 1085 Budapest, József körút 67. http://www.laptopszaki.hu/laptop-tisztitas Szervizes kollégáink szakszerűen szétszedik a készüléked, majd minden alkatrészét portalanítják, elvégzik külső és belső tisztítását, a processzor hőelvezetésének megújítását, újra pasztázását. Ez a tisztítás akár 1 évvel is megnövelheti a laptopod élettartamát. Mennyibe kerül egy teljes laptop tisztítás? Szervizünkben a teljes tisztítás költsége 6 000 Ft. + Áfa és a javítás 1 munkanapot vesz igénybe. Kérj időpontot most! www.laptopszaki.hu +36 30 571 8178

Nézd meg kedvenc zenéidet vagy videóidat a music444 oldal segítségével! Az oldal 3 ismert oldalon keres videót így egy helyen szinte bármit megtalálhatsz.

Fentebb látható videó címe: Kíváncsi vagy hogyan tisztítjuk a laptopod? - Laptopszaki.huA videókat szerverünk nem tárolja így a Kíváncsi vagy hogyan tisztítjuk a laptopod? - Laptopszaki.hu videót sem tároljuk szerverünkön. A letöltés funkciót igénybe véve sem szerverünkrôl tölti le a videót vagy zenét, hanem a videokiszolgáló szerverére irányítjuk át.
van