Lepj meg!

Tudományos gondolkodás, hétköznapi tudat, innováció | László Ábrahám | TEDxNagyerdő

2016-01-20 15 0 1,433 YouTube

Szívügye a jövő mérnökeinek támogatása, akiknek az érdeklődését meggyőződése szerint nem lehet száraz képletekkel, csakis gyakorlati kihívásokkal felkelteni a műszaki tudományok iránt. A mérnöki munka számára elsősorban alkotás, ennek az izgalmát szeretné közvetíteni a fiataloknak. Villamosmérnök, híradástechnikai szakmérnök, cégvezető. A jövő műszaki értelmiségének mentora. Képesítést és doktori címet a BME-n szerzett, majd a Videotonnál pályakezdő mérnökként kezdve járta végig a ranglétrát a megbízott vezérigazgatói pozícióig. Több nagyvállalatot vezetett, 2001-es indulás óta a debreceni NI Hungary Kft. ügyvezetője. A mérés- és irányításautomatizálás terén vezető National Instruments (NI) első tengerentúli gyártóbázisán ő szervezte meg a termelés megindítását, nevéhez fűződik a Lean szemlélet meghonosítása is. This talk was given at a TEDx event using the TED conference format but independently organized by a local community. Learn more at http://ted.com/tedx

Nézd meg kedvenc zenéidet vagy videóidat a music444 oldal segítségével! Az oldal 3 ismert oldalon keres videót így egy helyen szinte bármit megtalálhatsz.

Fentebb látható videó címe: Tudományos gondolkodás, hétköznapi tudat, innováció | László Ábrahám | TEDxNagyerdőA videókat szerverünk nem tárolja így a Tudományos gondolkodás, hétköznapi tudat, innováció | László Ábrahám | TEDxNagyerdő videót sem tároljuk szerverünkön. A letöltés funkciót igénybe véve sem szerverünkrôl tölti le a videót vagy zenét, hanem a videokiszolgáló szerverére irányítjuk át.
van