Lepj meg!

Az Optimális Döntés: Busquet vs Buckley handjének elemzése Móriczka és RaiseDave által

2017-08-24 4 0 282 YouTube

* Javított verzió * Új promóció: Aki mindegyik videónkat megosztja nyilvánosan a Facebookon és likeolja az oldalunkat (Facebook) a nyári időszakban: június 28-augusztus 31 között (4db) , azok között kisorsolunk valakit, aki részt vehet egy videóban, amiben Bélabácsival elemeznek egy handet. Ez itt a Hedgehog Staking Group új youtube csatornája, az OPTIMÁLIS DÖNTÉS! Melyben Bélabácsi, Móriczka és RaiseDave érdekes leosztásokat fog elemezni nektek. Iratkozz fel youtube csatornánkra, és kövess minket a többi oldalunkon is: Webpage: http://hedgehogstakinggroup.com/wpmocha/ Facebook: https://www.facebook.com/Hedgehog-Sta... Twitter: https://twitter.com/HedgehogStaking?l... @ : [email protected]

Nézd meg kedvenc zenéidet vagy videóidat a music444 oldal segítségével! Az oldal 3 ismert oldalon keres videót így egy helyen szinte bármit megtalálhatsz.

Fentebb látható videó címe: Az Optimális Döntés: Busquet vs Buckley handjének elemzése Móriczka és RaiseDave általA videókat szerverünk nem tárolja így a Az Optimális Döntés: Busquet vs Buckley handjének elemzése Móriczka és RaiseDave által videót sem tároljuk szerverünkön. A letöltés funkciót igénybe véve sem szerverünkrôl tölti le a videót vagy zenét, hanem a videokiszolgáló szerverére irányítjuk át.
van