Lepj meg!

Csillogó csodák 02 - Az arany -- a jövő anyaga

2013-11-10 31 3 22,611 YouTube

színes, magyarul beszélő, francia ismeretterjesztő filmsorozat Földünk kincsei közül e sorozatunkban néggyel foglalkozunk. Ezek: az arany, a gyémánt, az igazgyöngy és a borostyán. Egy nemesfém, egy drágakő, egy ma is keletkező és egy a múltban kialakult, szerves eredetű ásvány. Számtalan legenda szól róluk, vér, intrika, hatalmi harc fűződik hozzájuk, de csodálatos műalkotásoknak is alapanyagául szolgáltak, és a tudomány is komolyan foglalkozott velük. A filmek készítői szinte valamennyi földrészt végigjárták, hogy megannyi nézőpontból vegyék szemügyre a természet és az emberi kultúra eme csillogó csodáit.

Nézd meg kedvenc zenéidet vagy videóidat a music444 oldal segítségével! Az oldal 3 ismert oldalon keres videót így egy helyen szinte bármit megtalálhatsz.

Fentebb látható videó címe: Csillogó csodák 02 - Az arany -- a jövő anyagaA videókat szerverünk nem tárolja így a Csillogó csodák 02 - Az arany -- a jövő anyaga videót sem tároljuk szerverünkön. A letöltés funkciót igénybe véve sem szerverünkrôl tölti le a videót vagy zenét, hanem a videokiszolgáló szerverére irányítjuk át.
van