Lepj meg!

Ingatlan videó másként, vevő szemszögből. :-) Mi a véleményetek róla?

2017-06-02 64 7 12,491 YouTube

Ez a videó egy ismerősömnek készült volna, aki távol lakik és nem akart ennyit utazni egyetlen házat megnézni. Aztán megismertem a tulajt, aki nagyon szimpatikus volt és jött az ötlet, hogy mi lenne ha készítenék egy olyan ingatlan videót, ami feje tetejére állítaná az egészet és a vevő szemszögéből vizsgálódnék. :-) Na ez lett belőle. Szerintetek jó ötlet lenne ehhez hasonló, őszinte videókkal bemutatni ilyen mély részletezéssel az eladó ingatlanokat? Így rengeteg időt spórolhatnánk az érdeklődőknek, vásárlóknak, hisz épp olyan, mint ha kimentek volna maguk a helyszínre, mégis kényelmesen az otthonukból nézhetik meg a kiszemelt ingatlant. :-) Várom a véleményeiteket! Ötleteiteket. Hálás köszönet a drónos felvételekért az LhCom Kft.-nek! www.lhcom.hu

Nézd meg kedvenc zenéidet vagy videóidat a music444 oldal segítségével! Az oldal 3 ismert oldalon keres videót így egy helyen szinte bármit megtalálhatsz.

Fentebb látható videó címe: Ingatlan videó másként, vevő szemszögből. :-) Mi a véleményetek róla?A videókat szerverünk nem tárolja így a Ingatlan videó másként, vevő szemszögből. :-) Mi a véleményetek róla? videót sem tároljuk szerverünkön. A letöltés funkciót igénybe véve sem szerverünkrôl tölti le a videót vagy zenét, hanem a videokiszolgáló szerverére irányítjuk át.
van