Lepj meg!

Kárpátia - Erdély szabad!

2017-03-10 334 2 32,248 YouTube

Kárpátia - Erdély szabad! Album:Istenért, Hazáért, 2007 Zeneszerző: Petrás János Szövegíró: Petrás János Kiadó: Exkluzív Music Nem lesz hazája senki másnak, Erdély örökre Erdély marad. Hiába dúlta hódító had, Erdély szabad és szabad marad! Erdély szabad és szabad marad! Hűs vizű Réka-patak A kövek közt messze szalad. Medrében száz nemzedék Itta magába az ősök hitét. Hol ég tengerében együtt halad Balról a hold és jobbról a nap. A büszke Turul kitárt szárnya alatt Állnak az erdélyi bástyafalak. Erdély szabad és szabad marad! Felrótta történetét Völgyekét bércekét, S ha húzzák a vészharangot Kezébe kardot s kaszát fogott, mert Nem lesz hazája senki másnak, Erdély örökre Erdély marad. Hiába dúlta hódító had, Erdély szabad és szabad marad! Nem lesz hazája senki másnak, Erdély örökre Erdély marad. Hiába dúlta hódító had, Erdély szabad és szabad marad! Hol ég tengerében együtt halad Balról a hold és jobbról a nap. A büszke Turul kitárt szárnya alatt Állnak az erdélyi bástyafalak. Erdély szabad és szabad marad! Erdély szabad és szabad marad!

Nézd meg kedvenc zenéidet vagy videóidat a music444 oldal segítségével! Az oldal 3 ismert oldalon keres videót így egy helyen szinte bármit megtalálhatsz.

Fentebb látható videó címe: Kárpátia - Erdély szabad!A videókat szerverünk nem tárolja így a Kárpátia - Erdély szabad! videót sem tároljuk szerverünkön. A letöltés funkciót igénybe véve sem szerverünkrôl tölti le a videót vagy zenét, hanem a videokiszolgáló szerverére irányítjuk át.
van