Lepj meg!

Dráma Stohl András műsorában! | Átverte Julika unokáját a piramis!

2018-03-19 757 264 149,267 YouTube

Dráma Stohl műsorában! Átverte Julika unokáját A Piramis! A 25 éves orvostanhallgató, Evi és hetven éves nagymamája volt ma a szerencsés, aki harcba szállhatott A Piramis millióiért. Sosem látott izgalmakat és példa nélküli végjátékot hozott A Piramis ma esti műsora. A műsor történetének egyik legokosabb játékosát láthattuk ma a képernyőn, mindezt Stohl András is szóvá tette, hiszen az alig huszonöt éves orvostanhallgató, Evi segítségek nélkül, páratlan magabiztosságal válaszolta meg a kérdések jelentős többségét. Ő már úgy mehetett be a Piramisba, hogy idekint már akkor jóval 10 millió forint feletti összeget gyűjtöttek. A műsor végére ezt használta ki A Piramis, hogy egy ügyes és hatalmas blöffel milliókkal rövidítse meg a nagyi - unoka párost. Közel húszmillió jött össze a végjáték előtt Julikának és Evi-nek, amikor A Piramis labdái 12 millióval rövidítették meg őket. A nagymama szemlátomást az összeomlás szélére került, pedig ekkor még hátra volt a végjáték, ami példa nélküli történéseket hozott. Mutatjuk mindezt képekben! -Evi és nagyija, Julika szorgosan gyűjtögette a miliókat idekint, 10 felett jártak, amikor a lány bemehetett A Piramisba. -Kilenc millió kétszáz ezer forintot ajánlott A Piramis, hihetetlen összeg. Jóval nagyobbat, mint ami kint összegyűlt. -Julika majdnem elájult, amikor meglátta az összeget. Ő előzetesen úgy tippelt, három millió hatszáz ezer lesz. -A sorsuk unokája, Evi kezében volt. Meg is érkezett a döntésével a stúdióba. -A nagyit látszólag már a rosszullét kerülgette, nem tudta, hogy döntött az unokája, hiába leste az arcát, mozdulatait. -Majd kinyitották A Piramist, és Julika elsápadt. Evi nem fogadta el a példátlan és mesés közel 10 milliós összeget. Persze, joggal hihette, jóval több lehet kint. -Ekkor már a nagyi félelme az unokában is félelmet keltett: talán most először futott át az agyán, rosszul döntött. -Végül kiderül az igazság, több mint 6 és fél milliót vihetnek haza. Ekkora már mindketten megnyugodtak ... -És kezdődhetett a boldog örömtánc. Bár, A Piramis blöffje milliókkal rövidítette meg őket, azért nem mennek haza üres kézzel. Iratozz fel te is a csatornánkra, hogy ne maradj le a legfrissebb sztárhírekről! Facebook: https://www.facebook.com/celeb24hu Forrás: TWN.HU

Nézd meg kedvenc zenéidet vagy videóidat a music444 oldal segítségével! Az oldal 3 ismert oldalon keres videót így egy helyen szinte bármit megtalálhatsz.

Fentebb látható videó címe: Dráma Stohl András műsorában! | Átverte Julika unokáját a piramis!A videókat szerverünk nem tárolja így a Dráma Stohl András műsorában! | Átverte Julika unokáját a piramis! videót sem tároljuk szerverünkön. A letöltés funkciót igénybe véve sem szerverünkrôl tölti le a videót vagy zenét, hanem a videokiszolgáló szerverére irányítjuk át.
van