Lepj meg!

FittZóna otthoni teljes test edzés 1., fogyáshoz, erősítéshez

2013-01-09 1,914 93 468,760 YouTube

FittZóna weboldal: http://fittzona.hu/ TELJES TEST EDZÉS 1. Felépítés: 1. Bemelegítés + Nyújtás 2. Súlyzós, erősítő jellegű gyakorlatok 3. Kardió 4. Hasizom gyakorlatok Ismétlés számok: amennyi az adott időkeretbe a pihenőig belefér. KIVÉVE: a hasizom gyakorlatoknál mindenből 20 ismétlés, az utolsó gyakorlatból 50. A kardió részhez ajánlás: amikor először jön egy gyakorlat, akkor lassabban, amikor másodszor, akkor maximális sebességgel végezd. Ha kérdésed van, Facebookon is felteheted: http://facebook.com/fittzona.hu FittZóna weboldala: http://fittzona.hu

Nézd meg kedvenc zenéidet vagy videóidat a music444 oldal segítségével! Az oldal 3 ismert oldalon keres videót így egy helyen szinte bármit megtalálhatsz.

Fentebb látható videó címe: FittZóna otthoni teljes test edzés 1., fogyáshoz, erősítéshezA videókat szerverünk nem tárolja így a FittZóna otthoni teljes test edzés 1., fogyáshoz, erősítéshez videót sem tároljuk szerverünkön. A letöltés funkciót igénybe véve sem szerverünkrôl tölti le a videót vagy zenét, hanem a videokiszolgáló szerverére irányítjuk át.
van