Lepj meg!

A veszteségtől való félelem lehetséges okai - 2015.09.29-i WEBKONFERENCIA felvétele

2015-10-07 4 0 582 YouTube

Mik a veszteségektől való félelem lehetséges okai? (Amikor, megmagyarázhatatlan ok miatt, inkább nem kezdünk bele egy párkapcsolatba, mert előre félünk, hogy vége lesz és úgy érezzük, hogy nem bírnánk el azt a fájdalmat. Amikor nem tudjuk miért, de az átlagostól jobban félünk a munkahely, anyagiak, épelméjűség, stb elvesztésétől..) Mitől alakul ki, hogyan oldható? === Tréningjeimről itt értesülhetsz: www.szaboilona.hu Szép napot kívánok! Szabó Ilona - Ica - SZI Kommunikációs tréner Szabó Ilona Ica SZI akadémia www.sziakademia.hu

Nézd meg kedvenc zenéidet vagy videóidat a music444 oldal segítségével! Az oldal 3 ismert oldalon keres videót így egy helyen szinte bármit megtalálhatsz.

Fentebb látható videó címe: A veszteségtől való félelem lehetséges okai - 2015.09.29-i WEBKONFERENCIA felvételeA videókat szerverünk nem tárolja így a A veszteségtől való félelem lehetséges okai - 2015.09.29-i WEBKONFERENCIA felvétele videót sem tároljuk szerverünkön. A letöltés funkciót igénybe véve sem szerverünkrôl tölti le a videót vagy zenét, hanem a videokiszolgáló szerverére irányítjuk át.
van