Lepj meg!

Elbúcsúzott a sorozattól a Jóban Rosszban színésznője

2018-03-04 28 2 3,944 YouTube

Nagy Adrienn egy ideig biztosan nem bújik majd Betty Tanakis szerepébe a Csillagvirág Klinika sorozatában.. Mint azt már megírtuk, Nagy Adrienn nemrégiben jelentette be, hogy kisbabát vár. A mai napon pedig végleg elbúcsúzott a TV2 Jóban Rosszban című sorozatától. Erről egy képet is közzétett, amihez a következőt fűzte a várandós énekes-színésznő:. „Ma hivatalosan is Csillagkút díszpolgára lettem! Nagyon köszönöm a stábnak a szeretetet és a türelmet, amit az elmúlt 5 hónapban tanúsítottak irányomban! Most viszont új feladatok várnak...”.

Nézd meg kedvenc zenéidet vagy videóidat a music444 oldal segítségével! Az oldal 3 ismert oldalon keres videót így egy helyen szinte bármit megtalálhatsz.

Fentebb látható videó címe: Elbúcsúzott a sorozattól a Jóban Rosszban színésznőjeA videókat szerverünk nem tárolja így a Elbúcsúzott a sorozattól a Jóban Rosszban színésznője videót sem tároljuk szerverünkön. A letöltés funkciót igénybe véve sem szerverünkrôl tölti le a videót vagy zenét, hanem a videokiszolgáló szerverére irányítjuk át.
van