Lepj meg!

A Legjobb Fogyasztó Ital | Titkos Recept | CSORBA ANITA

2016-04-09 2,343 32 83,266 YouTube

► Elárulom kedvenc fogyasztó és méregtelenítő ital receptemet! Ha még véletlenül nem iratkoztál fel vlog csatornámra, itt megteheted: http://bit.ly/1EdZkvc ♡ TALÁLKOZZUNK ITT IS: ► MÁSIK YOUTUBE csatornám (kreatív ötletek, lakberendezési tippek): http://bit.ly/1CSZVB3 ♡ BLOG: http://www.inspiraciok.hu ► FACEBOOK: http://facebook.com/inspiraciok ♡ INSTAGRAM: @csorbaanita ► SNAPCHAT: @csorbaanita ► HÍRLEVÉL: http://www.inspiraciok.hu/2014/01/ira... ► PINTEREST: https://www.pinterest.com/csorbaanita/ ► EMAIL: [email protected] Levelet is írhatsz nekem, nagyon örülök neki :) Csorba Anita, Budapest, 1701, Pf. 105. ♡ Már angolul is megnézhetsz: http://bit.ly/1Pcz20z Teremts szívből otthont! Most találkozol először velem? Csorba Anita vagyok, tértervező, lakberendező, a kreatív és vidám élet rajongója és népszerűsítője. Aki velem tart ezen az úton, az nem csak szebb környezetben fog élni, hanem boldogabb, kreatívabb mindennapjai lesznek, én legalább is mindent megteszek, hogy így legyen!

Nézd meg kedvenc zenéidet vagy videóidat a music444 oldal segítségével! Az oldal 3 ismert oldalon keres videót így egy helyen szinte bármit megtalálhatsz.

Fentebb látható videó címe: A Legjobb Fogyasztó Ital | Titkos Recept | CSORBA ANITAA videókat szerverünk nem tárolja így a A Legjobb Fogyasztó Ital | Titkos Recept | CSORBA ANITA videót sem tároljuk szerverünkön. A letöltés funkciót igénybe véve sem szerverünkrôl tölti le a videót vagy zenét, hanem a videokiszolgáló szerverére irányítjuk át.
van