Lepj meg!

RAUL x ÁBRAHÁM - ÉLEM AZ ÉLETEM (Official Music Video)

2017-05-02 18,843 859 2,804,488 YouTube

RAUL x ÁBRAHÁM fellépés szervezés: Nagy Levente, +36 30 353 8480 E-mail: [email protected] Kövess minket a FACEBOOKON is! RAUL: http://www.facebook.com/prodraul ÁBRAHÁM: https://www.facebook.com/abrahamvagyok INSTAGRAM: RAUL: https://www.instagram.com/dajka.raul/ ÁBRAHÁM: https://www.instagram.com/abrahamvagyok/ Klipet készítette: ALMOST ALREADY http://www.facebook.com/AlmostAlready Rendezte: DAJKA RAUL HUNGARIAN FUTURE https://www.facebook.com/hungarianfuture1 ZENE: DAJKA RAUL SZÖVEG: DAJKA RAUL, KALDERÁL ÁBRAHÁM STÚDIÓ: SUBECZ TAMÁS KIADÓ: HungaroSound LETÖLTÉS: iTunes: https://itunes.apple.com/hu/album/%C3%A9lem-az-%C3%A9letem-single/id1230519861?app=itunes&ign-mpt=uo%3D4 Deezer: http://www.deezer.com/album/40711691 Spotify: https://play.spotify.com/album/0ewoCSNtDe4JyLDEgrFu2h?play=true&utm_source=open.spotify.com&utm_medium=open Googleplay: https://play.google.com/store/music/album/Raul_%C3%81brah%C3%A1m_%C3%89lem_Az_%C3%89letem?id=Beflzsbu2imrxfsfofx2zs5p574 Amazon: https://www.amazon.com/gp/product/B07254QXQZ/ref=dm_ws_sp_ps_dp ---- Szöveg: Refrén: Folyton úton vagyok, azt csinálom amit akarok, Úgy élem az életemet mindig ahogy akarom. Az érzés szétszakít, ez a lány megvakít, A dallam táncra hív, nekem most jó ez így! RAUL: Ma magam mögött hagyom a rosszat, Ma nincs itt olyan, ami felbosszant. Ma jó kedv van, Olyan emberekkel vagyok akit szeretek, lent a szabadban. Jó, hogy nem érdekel a pénz csak a szó, Az jó, hogy nincs itt semmi fájó, Ez jó, és szeretem hogy a szemem elött ül egy lélegzetállító bombázó! Azt kívánom a butaságot hagyd rám, Furcsán mutatja ki a szeretetet a fajtám, És tudod, hogy itt vagyok tudod, És akkor is itt leszek, hogyha rossz napodon az életed unod! Hogyha fáj a fejed szereted játszani a beteget, Minden szavaddal elveheted az eszemet. És engedem, mert Te kellesz nekem. Te vagy a végzetem, élem az életem! Refrén: Folyton úton vagyok, azt csinálom amit akarok, Úgy élem az életemet mindig ahogy akarom. Az érzés szétszakít, ez a lány megvakít, A dallam táncra hív, nekem most jó ez így! ÁBRAHÁM: Teszem a dolgom, ahogyan azt akarom, Nagyon tetszel nekem baby ezt nem tagadom! Ez a mi napunk én tuti hogy itt maradok, Ha teszek a jövőmért csak előre haladok! Az életem veled egy álom, Mással már nem próbálom, Érzem hogy igaz amit mondtál, Csak bújj hozzám! Refrén: Folyton úton vagyok, azt csinálom amit akarok, Úgy élem az életemet mindig ahogy akarom. Az érzés szétszakít, ez a lány megvakít, A dallam táncra hív, nekem most jó ez így!

Nézd meg kedvenc zenéidet vagy videóidat a music444 oldal segítségével! Az oldal 3 ismert oldalon keres videót így egy helyen szinte bármit megtalálhatsz.

Fentebb látható videó címe: RAUL x ÁBRAHÁM - ÉLEM AZ ÉLETEM (Official Music Video)A videókat szerverünk nem tárolja így a RAUL x ÁBRAHÁM - ÉLEM AZ ÉLETEM (Official Music Video) videót sem tároljuk szerverünkön. A letöltés funkciót igénybe véve sem szerverünkrôl tölti le a videót vagy zenét, hanem a videokiszolgáló szerverére irányítjuk át.
van