Lepj meg!

Het verhaal van 'De Sprookjessprokkelaar' - Efteling

2016-12-09 1,800 48 188,792 YouTube

Een wonderlijke figuur met een hoge hoed en een lange baard loopt mompelend door het bos. Op zijn rug draagt hij een enorme takkenbos. Als hij een takje van de grond raapt voelt hij er voorzichtig aan, bekijkt het aandachtig en lacht daarna als een kind! Hij stopt het takje veilig in zijn zak. ‘Dat ga ik opschrijven vanavond,’ mompelt hij. De Sprookjessprokkelaar is een wonderlijk personage uit het gelijknamige, spannende boek van prinses Laurentien en schrijver Paul van Loon dat in 2014 in samenwerking met de Efteling uitkwam. Kijk mee naar een betoverend sprookje over de magie van verbeelding... SPROOKJESSPROKKELAAR DE MUSICAL Wie is toch die Sprookjessprokkelaar? Kom vanaf september 2017 naar het Efteling Theater en volg Sterre’s spannende zoektocht naar verhalen in de nieuwste Efteling familiemusical. Sterre woont met haar opa aan de rand van het bos. Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen die gelezen en verteld moeten worden. Kom naar het Efteling Theater en volg Sterre’s spannende zoektocht naar verhalen in de nieuwste Efteling familiemusical. Boek je tickets via https://www.efteling.com/theater. Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en mis geen enkele video van de Efteling: http://www.youtube.com/efteling. Kijk ook op https://www.facebook.com/efteling of op http://www.efteling.com voor het laatste nieuws over de Efteling.

Nézd meg kedvenc zenéidet vagy videóidat a music444 oldal segítségével! Az oldal 3 ismert oldalon keres videót így egy helyen szinte bármit megtalálhatsz.

Fentebb látható videó címe: Het verhaal van 'De Sprookjessprokkelaar' - EftelingA videókat szerverünk nem tárolja így a Het verhaal van 'De Sprookjessprokkelaar' - Efteling videót sem tároljuk szerverünkön. A letöltés funkciót igénybe véve sem szerverünkrôl tölti le a videót vagy zenét, hanem a videokiszolgáló szerverére irányítjuk át.
nincs