Lepj meg!

Illuzio - Jakuza vadnyugat

2009-12-13 50 1 7,416 YouTube

Előadó: Illuzio Szám: Jakuza vadnyugat Album: Szívmorzsák Lement a boltba a férje utánaszólna: - Na, drágám, ne felejts csipszet anyámnak a sajtos ízlett jó lesz a rizling az olcsó, száraz és mindig kijön, ha apám leissza az abroszt, ami még tiszta de kérlek, jól szedd a lábad és állj neki a vacsorának! - az asszony még visszafordul, középső ujja kimozdul, és így szól: - Köszönöm a délutánt amikor szégyenlősen moziba hívtál és az Oktogonon nem igazán tudtad, hogyan ölelj, hogyan ölelj át köszönöm a reggeleket, amikor kávézni az ágyba hívtál és röhögtünk a rajzfilmeken, de én leszerelek, de én leszerelek hét év után - Tankolni kéne szól halkan a pasira nézve, aki lehúz a pálya szélére és rátapos a fékre: - Még hányszor mondjam, enyém a verda, és jobban tennéd, ha befejeznéd e vészmadárkodást végre! - az asszony meg kis motyóval kicsusszan jobbra, és joggal az ajtóból visszafordul, középső ujja kimozdul és így szól... - Köszönöm a délutánt amikor szégyenlősen moziba hívtál és az Oktogonon nem igazán tudtad, hogyan ölelj, hogyan ölelj át köszönöm a reggeleket, amikor kávézni az ágyba hívtál és röhögtünk a rajzfilmeken, de én leszerelek, de én leszerelek hét év után - Köszönöm a délutánt amikor szégyenlősen moziba hívtál és az Oktogonon nem igazán tudtad, hogyan ölelj, hogyan ölelj át köszönöm a reggeleket, amikor kávézni az ágyba hívtál és röhögtünk a rajzfilmeken, de én leszerelek, de én leszerelek hét év után

Nézd meg kedvenc zenéidet vagy videóidat a music444 oldal segítségével! Az oldal 3 ismert oldalon keres videót így egy helyen szinte bármit megtalálhatsz.

Fentebb látható videó címe: Illuzio - Jakuza vadnyugatA videókat szerverünk nem tárolja így a Illuzio - Jakuza vadnyugat videót sem tároljuk szerverünkön. A letöltés funkciót igénybe véve sem szerverünkrôl tölti le a videót vagy zenét, hanem a videokiszolgáló szerverére irányítjuk át.
van