Lepj meg!

Korhatáros szerelem: a forgatás alatt jött össze Kovács Tamás és Rujder Vivien - tv2.hu/mokka

2018-01-05 339 16 111,664 YouTube

A sorozat főszereplőjének, Kovács Tamásnak (Dávid), és a sztori szerint a legjobb barátjára ˝ráhajtó˝ Rujder Viviennek (Betti) csak kevés közös jelenetük van, amikor forgattak, kapcsolatuk még az udvarlási fázisban járt. Akkor lett publikus a szerelmük, mikor Vivien végzett, de Tamásnak még voltak jelenetei. A Mokkában Vivien és Dóra Béla (Alex) beszéltek arról, hogy szerintük működhet-e egy kapcsolat nagy korkülönbség esetén.

Nézd meg kedvenc zenéidet vagy videóidat a music444 oldal segítségével! Az oldal 3 ismert oldalon keres videót így egy helyen szinte bármit megtalálhatsz.

Fentebb látható videó címe: Korhatáros szerelem: a forgatás alatt jött össze Kovács Tamás és Rujder Vivien - tv2.hu/mokkaA videókat szerverünk nem tárolja így a Korhatáros szerelem: a forgatás alatt jött össze Kovács Tamás és Rujder Vivien - tv2.hu/mokka videót sem tároljuk szerverünkön. A letöltés funkciót igénybe véve sem szerverünkrôl tölti le a videót vagy zenét, hanem a videokiszolgáló szerverére irányítjuk át.
van