Lepj meg!

Koncz Zsuzsa Tangó. Cseh Tamás - Bereményi Géza

2011-07-25 73 4 18,384 YouTube

Cseh Tamás-Bereményi Géza dala: Tangó - Koncz Zsuzsa előadásában. Miénk itt a tér c. albumból. Dalszöveg: Légy ma gyerek és játssz megint velem! Emlékezz, ahogy én emlékezek Játsszuk azt, hogy félünk megint Játsszuk azt, hogy játszunk megint Hogy az idő nincs hályog alatt, hogy a tangó divat. Légy ma gyerek és bújj függöny mögött Lessünk meg azt, hogy Díszbe öltözött anyánk Tóth úrral diskurál Míg apánk a jövőnkről politizál És minden kéz pohárra tapad, hisz a tangó divat! Játsszuk újra el, hogy semmiről sem tudunk Tegyünk újra úgy, hogy semmiről sem tudunk Mások játszanak, s mi lessük függöny mögül Míg a régi régi tangó hegedül Játsszuk ma újra el, hogy mindenki másról beszél Egy néhány hír foszlányt hoz fülünkbe a szél Játsszuk azt, hogy félünk megint Játsszuk azt, hogy játszunk megint Hogy az időre hályog tapad, hogy a tangó divat Légy ma gyerek és játssz megint velem Emlékezz, ahogy én emlékezek Játsszuk újra el, hogy semmiről sem tudunk Tegyünk újra úgy, hogy semmiről sem tudunk Mások játszanak, s mi lessük függöny mögül Míg a régi régi tangó hegedül Játsszuk ma újra el, hogy mindenki másról beszél Egy néhány hír foszlányt hoz fülünkbe a szél Játsszuk azt, hogy félünk megint Játsszuk azt, hogy játszunk megint Hogy az időre hályog tapad, hogy a tangó divat.

Nézd meg kedvenc zenéidet vagy videóidat a music444 oldal segítségével! Az oldal 3 ismert oldalon keres videót így egy helyen szinte bármit megtalálhatsz.

Fentebb látható videó címe: Koncz Zsuzsa Tangó. Cseh Tamás - Bereményi GézaA videókat szerverünk nem tárolja így a Koncz Zsuzsa Tangó. Cseh Tamás - Bereményi Géza videót sem tároljuk szerverünkön. A letöltés funkciót igénybe véve sem szerverünkrôl tölti le a videót vagy zenét, hanem a videokiszolgáló szerverére irányítjuk át.
nincs