Lepj meg!

A Feriha sorozat szereplői napjainkban (Feriha - török sorozat)

2018-03-22 421 28 89,148 YouTube

Török címén 'Adını Feriha Koydum' (Ferihának neveztem el), magyar címén Feriha A sorozat rövid története: Feriha Yilmaz, egy fiatal, tehetséges és ambiciózus lány, aki egy szegény családból származik. A sors úgy hozza, hogy egy egyetemre kerül a nőcsábász Emir Sarrafoğluval. Emir, aki korábban még sohasem volt szerelmes, első látásra beleszeret Ferihába. Feriha, az egyetemen mindenkinek hazudik az életéről és a családi hátteréről, így Emir nem tudja, hogy valójában kibe is szeretett bele. Feriha is hamar beleszeret a gazdag, jóképű és karizmatikus Emirbe, de a lány saját hazugságai csapdájába esik bele. A sorozat főszereplői: Hazal Kaya, akit a Tiltott szerelemből ismerhettek, Çağatay Ulusoy, akit eddig még csak feliratos sorozatokban és filmekben láthattatok (Medcezir, İçerde stb), Vahide Perçin, aki a Szulejmán idős Hürremeként ismerhettetek meg, valamint Metin Çekmez, akit az Egy ellopott élet és Seherezádé című sorozatokban láthattatok. További szereplők akik ismerősek lehetnek: Tuğba Melis Türk (Fazilet asszony és lányai, Szulejmán) Yusuf Akgün (Su ve Ates mozifilm), Sedef Şahin (Diriliş Ertuğrul), Ahu Sungur (Seherezádé), Türkü Turan (Dolunay-Telihold) Törökországban, az első epizód 2011 január 14.-én ment le, tehát nem egy mai sorozatról beszélünk, viszont nagy sikereket ért el, ezért is lett 67 részes. Hosszabb is lehetett volna, ha a főszereplő Hazal Kaya nem lép ki a sorozatból. Hazalnak ugyanis lejárt a szerződése, és nem kívánta meghosszabbítani. A készítők ezután sem adták fel, a további sikerekre számítva, a férfi főszereplővel, Çağatay Ulusoyal, elkészítették a sorozat "folytatását" Emir útjai címen, de az már nem volt túl sikeres, így hamar abba is hagyták. Egyébként ez volt Çağatay Ulusoyal első főszereplése. A sorozat 2. évada alatt, Vahide Perçinnél (Zehra) mellrákot diagnosztizáltak, szerencsére legyőzte és tovább folytatta a színészkedést. De a forgatások alatt nem csak Vahidénál, hanem egy másik színésznőnél is, Deniz Uğurnál (Sanem) is mellrákot diagnosztizáltak, ő is meggyógyult és azóta is színészkedik.

Nézd meg kedvenc zenéidet vagy videóidat a music444 oldal segítségével! Az oldal 3 ismert oldalon keres videót így egy helyen szinte bármit megtalálhatsz.

Fentebb látható videó címe: A Feriha sorozat szereplői napjainkban (Feriha - török sorozat)A videókat szerverünk nem tárolja így a A Feriha sorozat szereplői napjainkban (Feriha - török sorozat) videót sem tároljuk szerverünkön. A letöltés funkciót igénybe véve sem szerverünkrôl tölti le a videót vagy zenét, hanem a videokiszolgáló szerverére irányítjuk át.
nincs