Lepj meg!

Kiszel Tünde orvos nővére: A testvérem által választott út szokatlan volt a családunknak

2017-11-29 64 18 28,238 YouTube

Joshi Bharat ˝Sikeres nők˝című rovatának vendége ezúttal Dr. Kiszel Csilla fül-orr-gégész, adjunktus volt. Csilla szinte le sem tagadhatná, hogy ő Kiszel Tünde nővére, hiszen bár életük során teljesen ellentétes pályát választottak, a külsejük és a hangjuk nagyon hasonló. A beszélgetés során a doktornő büszkén mesélt családjukról, elárulta, miért választotta az orvosi hivatást, és az is kiderült, milyen ígéretet tett a testvérpár 18 évvel ezelőtt...

Nézd meg kedvenc zenéidet vagy videóidat a music444 oldal segítségével! Az oldal 3 ismert oldalon keres videót így egy helyen szinte bármit megtalálhatsz.

Fentebb látható videó címe: Kiszel Tünde orvos nővére: A testvérem által választott út szokatlan volt a családunknakA videókat szerverünk nem tárolja így a Kiszel Tünde orvos nővére: A testvérem által választott út szokatlan volt a családunknak videót sem tároljuk szerverünkön. A letöltés funkciót igénybe véve sem szerverünkrôl tölti le a videót vagy zenét, hanem a videokiszolgáló szerverére irányítjuk át.
van