Lepj meg!

Kicsomagoltuk a a Razer BlackWidow Chroma V2 gamer billentyűzetet

2017-03-17 28 5 1,493 YouTube

Olyan gamer billentyűzet érkezett hozzánk tesztre, amitől eláll a lélegzeted! Egyelőre a kicsomagolásnál tartunk, de már itt is vannak érdekességek. A cikk a PC World online-on, ahol bővebben olvashattok a videó témájáról ► https://pcworld.hu/hardver/elajultunk-a-razer-blackwidow-chroma-v2-tol-226076.html ------------------------------------------------------------------------------------------- Weboldalunk ► http://www.pcworld.hu Hírlevelünk ► http://http://pcworld.hu/hirlevel Facebook oldalunk ► https://www.facebook.com/pcworldhu Google+ oldalunk ► https://plus.google.com/+pcworldhu/posts Twitterünk ► https://twitter.com/PCWorldhu YouTube csatornánk ► http://www.youtube.com/user/pcworldhu ---------------------------------------------------------------------------------------- PC World, hardver, PCWorld, hardver teszt, ismertető, mobil

Nézd meg kedvenc zenéidet vagy videóidat a music444 oldal segítségével! Az oldal 3 ismert oldalon keres videót így egy helyen szinte bármit megtalálhatsz.

Fentebb látható videó címe: Kicsomagoltuk a a Razer BlackWidow Chroma V2 gamer billentyűzetetA videókat szerverünk nem tárolja így a Kicsomagoltuk a a Razer BlackWidow Chroma V2 gamer billentyűzetet videót sem tároljuk szerverünkön. A letöltés funkciót igénybe véve sem szerverünkrôl tölti le a videót vagy zenét, hanem a videokiszolgáló szerverére irányítjuk át.
van