Lepj meg!

Miért Félünk? :O - A Horrorfilmek Pszichológiája

2017-11-21 3,252 33 57,656 YouTube

Sziasztok! A mai videóban a félelem lesz a videó középpontjában. :O Mi történik az agyunkban és a testünkben félelem közben? Miért félünk? Miért szeretünk félni és horrorfilmeket nézni? Mások miért nem szeretnek? A FILM ELŐZETESÉT ITT TUDJÁTOK MEGNÉZNI: https://goo.gl/vbZ4TR Nagyon izgalmas téma, ki ne hagyjátok! :) Írjátok le ti is a tapasztalataitokat/véleményeteket a komment szekcióban. Tanulom Magam Instagram: https://www.instagram.com/tanulom_magam/ Tanulom Magam Patreon https://www.patreon.com/tanulommagam Látogassatok el a Tanulom Magam facebook oldalára is, friss infókért, hírekért: https://www.facebook.com/tanulommagamcsatorna Email: [email protected]

Nézd meg kedvenc zenéidet vagy videóidat a music444 oldal segítségével! Az oldal 3 ismert oldalon keres videót így egy helyen szinte bármit megtalálhatsz.

Fentebb látható videó címe: Miért Félünk? :O - A Horrorfilmek PszichológiájaA videókat szerverünk nem tárolja így a Miért Félünk? :O - A Horrorfilmek Pszichológiája videót sem tároljuk szerverünkön. A letöltés funkciót igénybe véve sem szerverünkrôl tölti le a videót vagy zenét, hanem a videokiszolgáló szerverére irányítjuk át.
van