Lepj meg!

ÁBRAHÁM - HOL VAN AZ IGAZI? (Official Music Video)

2017-01-28 22,336 683 3,642,343 YouTube

Fellépés rendelés: Nagy Levente, +36 30 353 8480 E-mail: [email protected] Kövess minket a FACEBOOKON is! ÁBRAHÁM: https://www.facebook.com/abrahamvagyok RAUL: http://www.facebook.com/prodraul INSTAGRAM: ÁBRAHÁM: https://www.instagram.com/abrahamvagyok/ RAUL: https://www.instagram.com/dajka.raul/ Letöltés: iTunes: https://itunes.apple.com/hu/album/hol-van-az-igazi-single/id1206935684?app=itunes&ign-mpt=uo%3D4 Deezer: http://www.deezer.com/album/15388673 Googleplay: https://play.google.com/store/music/album/%C3%81brah%C3%A1m_Hol_Van_Az_Igazi?id=Bktnbvrejpnuifzyqdilfonajcm Spotify: https://play.spotify.com/album/1tqifaoSLSFVkmjBzMylLD?play=true&utm_source=open.spotify.com&utm_medium=open Amazon: https://www.amazon.com/Hol-Van-Az-Igazi/dp/B06WP75T2G/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1488185646&sr=8-1&keywords=hol+van+az+igazi Dalok.hu: https://www.dalok.hu/lemez/id/8609 Klipet készítette: ALMOST ALREADY ( http://www.facebook.com/AlmostAlready ) Rendezte: DAJKA RAUL ZENE: DAJKA RAUL SZÖVEG: KALDERÁL ÁBRAHÁM, DAJKA RAUL STÚDIÓ: SUBECZ TAMÁS KIADÓ: HungarianFuture https://www.facebook.com/hungarianfuture1 Szöveg: 1. verze: Éreztem én, hogy nekünk nem fog ez menni, De megpróbáltam, akartam és rájöttem hogy hibáztam. Először szép volt, minden a miénk volt, Csak mi kettőnkről szólt, de beborúlt az égbolt! Többször adtam neked utolsó esélyt, Sokszor hallgattad meg a zeném, Elbíztad magad, mert jó voltam hozzád, Adtad a szépet de belül csak egy rossz lány voltál, A szemembe hazudtál, Én hűséges voltam, te hűtlen lettél, Nem bocsájtom meg amit tettél! Bridge: Az életem tovább élem, Nem adom oda a szívem, Csak széttörnéd a lelkem, Már nem tudok bízni benned! Refrén: Istenem mondd meg hol találom Őt, Keresem az igazi nőt, Mondd meg hol lehet? Most merre jár? Istenem mondd meg hol találom Őt, Kérlek adj nekem erőt, Mondd meg hol lehet? Most merre jár? 2. verze: Többé nem játszod ezt velem el, A hamis szavaidban nem veszek el, Nem kell a jó neked, elfelejtheted, Hogy megszerettelek, végül vége lett. Minek kell mindig hazugnak lenned? Már csak a rosszat látom benned, Sajnálom de el kell menned, Más balekot kell összeszedned. Nem tudom mi zajlott a fejedben, Mindig a negatívat láttam a szemedben, Pedig én benned csakis a jót kerestem, De eltűnt akit olykor szerettem! Nem fáj, megértem már, Tudom, hogy mindig csak játszottál, Tudom, hogy mindig mást mondtál, De nem jött össze, rontottál! Bridge: Az életem tovább élem, Nem adom oda a szívem, Csak széttörnéd a lelkem, Már nem tudok bízni benned! Refrén: Istenem mondd meg hol találom Őt, Keresem az igazi nőt, Mondd meg hol lehet? Most merre jár? Istenem mondd meg hol találom Őt, Kérlek adj nekem erőt, Mondd meg hol lehet? Most merre jár?

Nézd meg kedvenc zenéidet vagy videóidat a music444 oldal segítségével! Az oldal 3 ismert oldalon keres videót így egy helyen szinte bármit megtalálhatsz.

Fentebb látható videó címe: ÁBRAHÁM - HOL VAN AZ IGAZI? (Official Music Video)A videókat szerverünk nem tárolja így a ÁBRAHÁM - HOL VAN AZ IGAZI? (Official Music Video) videót sem tároljuk szerverünkön. A letöltés funkciót igénybe véve sem szerverünkrôl tölti le a videót vagy zenét, hanem a videokiszolgáló szerverére irányítjuk át.
van