Lepj meg!

İlişki Durumu: Karışık - magyar felirattal 4. rész

2018-04-27 91 2 12,076 YouTube

ZŰRÖS VISZONYOK - ÚJ RÉSZEK PÉNTEKENKÉNT! A fordítás és feliratozás a Török SOKK facebook-csoportnak köszönhető. Történetünk főhőse Aysegül, az árva, nem túl tehetséges amatőr írónő. A barátai elküldik egy görög nyaralásra (miközben átejtik szegény lányt), ahol találkozik a híres, sármos és gazdaz színésszel, Çan Tekinnel, akit nagyon kedvel. Sajnos a találkozás igen kellemetlenre sikeredik, azonban a bonyodalmak itt még nem érnek véget. Kövessük együtt ennek a szeleburdi, balszerencsés, ám nagyon is szerethető lánynak a kalandjait!

Nézd meg kedvenc zenéidet vagy videóidat a music444 oldal segítségével! Az oldal 3 ismert oldalon keres videót így egy helyen szinte bármit megtalálhatsz.

Fentebb látható videó címe: İlişki Durumu: Karışık - magyar felirattal 4. részA videókat szerverünk nem tárolja így a İlişki Durumu: Karışık - magyar felirattal 4. rész videót sem tároljuk szerverünkön. A letöltés funkciót igénybe véve sem szerverünkrôl tölti le a videót vagy zenét, hanem a videokiszolgáló szerverére irányítjuk át.
nincs