Lepj meg!

Fogyasztó meditáció minden napra - Thétakert

2016-10-14 138 13 21,782 YouTube

https://www.facebook.com/thetakert/ A ThetaHealing meditáció fogyni vágyóknak rövidebb változata könnyen beilleszthető a mindennapi rutinba. Hallgasd reggel és este minden nap a gyors és hatékony fogyás érdekében. A ThetaHealing egy rendkívül egyszerűen és könnyen elsajátítható módszer. Alapvetően a théta (4-7 Hz frekvenciájú) agyhullámot használja, amely a Feltétel Nélküli Szeretet forrásenergiájához kapcsolódva, lebontja a tudtalattinban rejlő, korlátozó hitrendszereinket és pozitívra cserélve azokat, mintegy újra építi, teremti valóságunkat.

Nézd meg kedvenc zenéidet vagy videóidat a music444 oldal segítségével! Az oldal 3 ismert oldalon keres videót így egy helyen szinte bármit megtalálhatsz.

Fentebb látható videó címe: Fogyasztó meditáció minden napra - ThétakertA videókat szerverünk nem tárolja így a Fogyasztó meditáció minden napra - Thétakert videót sem tároljuk szerverünkön. A letöltés funkciót igénybe véve sem szerverünkrôl tölti le a videót vagy zenét, hanem a videokiszolgáló szerverére irányítjuk át.
van