Lepj meg!

Jakuza-tagoknak hitelezhetett a három nagy japán bank

2013-10-29 0 0 207 YouTube

Három nagy bankot vizsgál a japán Pénzügyi Szolgáltatási Ügynökség, hogy bonyolítottak-e... Euronews: megérteni a híreket. Fizessen elo Európa legnézettebb hírcsatornájára!:http://eurone.ws/13iKL6E Az euronews 13 másik nyelven is elérheto: http://eurone.ws/19BTVyt http://hu.euronews.com/2013/10/29/jakuza-tagoknak-hitelezhetett-a-harom-nagy-japan-bank Három nagy bankot vizsgál a japán Pénzügyi Szolgáltatási Ügynökség, hogy bonyolítottak-e ügyleteket gengszterekkel. A Mizuho Financial Group, a Mitsubishi és a Sumitomo esetében ugyanis felmerült a gyanú, hogy bűnözőknek nyújtottak hiteleket. A szigetország kormányfője sajnálatát fejezte ki az ügy miatt. Úgy tudni, a Mizuhóról már ki is derült, hogy három évvel ezelőtt valóban hitelezett gengsztereknek. Ott összesen 54 alkalmazott számíthat büntetésre. Find us on: Youtube http://bit.ly/zr3upY Facebook http://www.facebook.com/euronews.fans Twitter http://twitter.com/euronews

Nézd meg kedvenc zenéidet vagy videóidat a music444 oldal segítségével! Az oldal 3 ismert oldalon keres videót így egy helyen szinte bármit megtalálhatsz.

Fentebb látható videó címe: Jakuza-tagoknak hitelezhetett a három nagy japán bankA videókat szerverünk nem tárolja így a Jakuza-tagoknak hitelezhetett a három nagy japán bank videót sem tároljuk szerverünkön. A letöltés funkciót igénybe véve sem szerverünkrôl tölti le a videót vagy zenét, hanem a videokiszolgáló szerverére irányítjuk át.
van